Bitcoin kan øke $ 20.000 før overkjøpt territorium

Bitcoin kan øke $ 20.000 før overkjøpt territorium

Bitcoin ser ustoppelig ut da beregninger på kjeden antyder at en betydelig korreksjon ikke er i nærheten.

  • Bitcoin har presset prisene til en ny heltidshøyde på $ 52 800.
  • Fremtredende investorer advarer om en potensiell korreksjon, mens hvalene fortsetter å akkumulere BTC i betydelig grad.
  • Ettersom BTCs tilbud på kryptovaluta-utveksling er utarmet, reduseres potensialet for ulemper.

Etter en år-til-dato avkastning på over 80% advarer noen analytikere om at Bitcoin nærmer seg overkjøpt territorium. Likevel antyder en bestemt beregning på kjeden at BTC er grunnlagt for en annen massiv økning.

Markedsverdi opp med 60%

Bitcoins markedsverdi har steget med nesten 60% siden begynnelsen av måneden. BTC var nylig i stand til å nå en ny heltidshøyde på $ 52 800 da en ny bølge av Immediate Edge detaljistinvestorer strømmet til mynten.

Mer enn 20.000 nye adresser har sluttet seg til BTCs nettverk hver dag de siste fem ukene, noe som signaliserer en økning i antall brukere. Det ser ut til at Teslas $ 1,5 milliarder Bitcoin-investeringer satte Bitcoin i søkelyset når tilliten til det globale finansielle systemet eroderer.

Bitcoin ser ut som „uholdbar“

Til tross for de enorme gevinstene som BTC har lagt ut den siste måneden, mener noen analytikere at en større korreksjon er i gang.

JP Morgans globale markedsstrateg Nikolaos Panigirtzoglou har antydet at Bitcoin „ser uholdbart ut“ på dagens prisnivå. Panigirtzoglou hevder at en uelastisk tilførsel av Bitcoin førte til en prispremie for både “ekte penger” og “spekulative” investorer, mens detaljhandelinteressene dverger den institusjonelle tilsig.

Av denne grunn forventer analytikeren at volatiliteten vil trenge å avta for å opprettholde den nylige oppgangen.

God plass til å gå opp

Til tross for det grusomme worst case-scenariet, ser Bitcoin fundamentalt sterk ut. Hvaler har gått inn i et kjøp, og tømmer mengden Bitcoin tilgjengelig på børser og handelsplattformer. Markedsadferd av denne typen reduserer salgspresset bak kryptovalutaen, og begrenser følgelig ulempepotensialet.