Miksi yksi rahastonhoitaja sanoo, että Bitcoin on suurempien karhojen korjausten partaalla

Bitcoinilla on ollut hyvä juoksu viimeisten kahden kuukauden aikana, jopa viime viikolla lähes 20 000 dollariin. Real Vision Groupin toimitusjohtaja Raoul Pal on havainnut useita teknisiä tietoja, jotka viittaavat nyt siihen, että numero yksi salaus kärsii syvemmästä korjauksesta lähitulevaisuudessa. Bitcoin näyttää olevan valmiita jyrkempi lasku Viime aikoina nousseiden kaikkien aikojen huippujen jälkeen Bitcoin Code vauhti on hidastunut viime päivinä. Erityisesti bitcoin-hinta joutui jälleen kovaan hylkäämiseen $ 19.5K -alueella.

Salausvaluutta on kaupankäynnin kohteena 19170 dollaria puristuksessa, ja se nousi 0,27% edellisen 24 tunnin aikana. Raoul Palin mukaan bitcoinilla on tällä hetkellä ”vakavia teknisiä etenemisiä”, joilla voi olla voimaa työntää kryptovaluutta matalammaksi. Pal käyttää DeMarkin peräkkäistä indikaattoria bitcoinin hinnan ennustamiseen. Tämän indikaattorin lukema 9 viittaa siihen, että korjaus on käynnissä, kun taas lukema 13 osoittaa trendin uupumista.

BITCOIN ON MAHDOLLISESTI KOSKEVA JOITTA VAKAVIA TEKNISIÄ PÄÄTEITÄ … PÄIVITTÄINEN MERKKI NÄYTTÄÄ RYHMÄN 2 13: N JA 9: N JA Huomenna VOITA LISÄÄ TOISEKSI 13! PIC.TWITTER.COM/TNPPLFR2NH – Raoul Pal (@RaoulGMI) 4. joulukuuta 2020 Rahastonhoitaja analysoi myös bitcoinin viikkokaavion, jonka hän uskoo olevan kärjessä. Lisäksi salauksen kuukausikaavio on rekisteröinyt DeMark-lukeman 9. Pal toteaa, että näiden teknisten mallien yhtymäkohta kolmella eri aikataululla viittaa siihen, että bitcoin on valmis seuraamaan merkittävästi tulevina päivinä.

Hän sanoi: „Tämä kaikki tuo esiin suuremman korjauksen kertoimet, ei varmuutta, mutta kolmen aikasarjan huippumallit ovat jotain, joka on otettava vakavasti, ja jos et ole pitkäaikainen HODLer, voit harkita jonkin verran varovaisuutta. Katsotaan…“

Bitcoinin on nostettava 19 400 dollaria uudesta kaikkien aikojen korkeimmasta

Teknisessä mielessä lippulaiva-kryptovaluutan laskeva skenaario lähipäivinä riippuu 18 500 dollarin tasosta. Jos BTC putoaa alle tämän keskeisen tukitason, analyytikot odottavat bitcoinin laskevan edelleen. Amsterdamin pörssin kokopäiväinen kauppias ja suosittu kryptoanalyytikko Michael van de Poppe, joka tunnetaan yleisesti nimellä Crypto Michael, on havainnut, että bitcoin voi pudota 16 000 dollariin, jos se menettää 18 500 dollaria. Toisaalta kryptovaluutta voisi rekisteröidä uuden ennätyskorkeuden, jos se onnistuu tuhoamaan itsepäinen vastus $ 19.4K -tasolla. Crypto Michael laati:

„Ja koska 19 400 dollaria ja 19 150 dollaria hylättiin, alhaisinta vaihteluväliä testattiin eilen twiitattuna 18 500 dollarin alueella. Kaikki hienot, alueiden mukaiset rakenteet edelleen. Rikkoutuminen 19 400 dollaria = uusi ATH. Menettää 18 500 dollaria = todennäköisesti 16 000 dollaria testejä. „

Samaan aikaan liiketalousyritys MicroStrategy on sijoittanut 50 miljoonaa dollaria ylimääräiseen kryptovaluuttaan. MicroStrategy-konsernin toimitusjohtajan Michael Saylorin perjantaina julkaiseman ilmoituksen mukaan yhtiö osti 2574 bitcoinia (arvoltaan tuolloin 50 miljoonaa dollaria), jolloin koko omistusosuutensa oli 40824 bitcoinia. Yritys, joka kaksinkertaistaa bitcoin-sijoituksensa, osoittaa, että se on varma siitä, että krypto-omaisuudella on runsaasti kaasua säiliössä.